20.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Περίεργοι νόμοι: Κάποιοι από τους πιο περίεργους νόμους στην Αμερική!

Όλοι έχουμε ακούσει να μιλάμε για μερικούς περίεργους νόμους εδώ κι εκεί, αλλά αυτοί οι περίεργοι κανόνες είναι πολύ πιο συνηθισμένοι από ό,τι κάποιος θα περίμενε. Η Αμερική είναι μια χώρα πολυεθνικοτήτων και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν νόμοι πολύ παλιοί που δεν έχουν αλλαχθεί και που δημιουργήθηκαν για μία συγκεκριμένη περίοδο. 

nomoi 1

Οκλαχόμα και Οχάιο: δεν μπορείς να κάνεις γκριμάτσες σε έναν σκύλο

Πιάσατε ποτέ το σκυλί σας να σας κοιτάζει και να δημιούργησε μία πολύ αστεία γκριμάτσα; Λοιπόν, θα είχατε διαπράξει έγκλημα αν ήσασταν στην Οκλαχόμα! Και όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό, ο νόμος του Οχάιο είναι ακόμη πιο ακραίος. Αν κάνετε οποιοδήποτε είδος γκριμάτσας σε έναν σκύλο εκεί, ανόητο ή όχι, θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόστιμο ή φυλάκιση! 

Καλιφόρνια: Είναι παράνομο να φας ένα βάτραχο αν πέθανε κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού βατραχοπηδήματος και είναι παράνομο να τρως πορτοκάλια ενώ κάνεις μπάνιο

Το βατράχιο άλμα είναι εξαιρετικά δημοφιλές στην Καλιφόρνια, με τον μεγαλύτερο διαγωνισμό να διεξάγεται κάθε χρόνο στην κομητεία Calaveras. Αν όμως ένα από αυτά τα βατράχια πεθάνει σε έναν τέτοιο διαγωνισμό σε οποιοδήποτε σημείο, το σώμα του “πρέπει να καταστραφεί το συντομότερο δυνατό και δεν επιτρέπεται να καταναλωθεί ή να χρησιμοποιηθεί με άλλο τρόπο για οποιονδήποτε σκοπό.” Θα ήθελα πολύ να μάθω αν υπάρχει μια λίστα με τρόφιμα που θεωρούνται αποδεκτά σνακ μπάνιου, αλλά προφανώς η κατανάλωση ενός πορτοκαλιού στη μπανιέρα ήταν παράνομη, καθώς θεωρήθηκε ότι το κιτρικό οξύ θα μπορούσε να αντιδράσει με τα φυσικά έλαια στο μπάνιο και να προκαλέσει έκρηξη .

Φλόριντα: είναι παράνομο να τραγουδάς με το μαγιό σου

Φαντάσου αυτό. Είναι μια ηλιόλουστη μέρα και είσαι στην παραλία με το μαγιό σου. Ο φίλος σου έφτιαξε μια υπέροχη λίστα αναπαραγωγής και εσύ αρχίζεις να τραγουδάς με τα δάχτυλα των ποδιών στην άμμο καθώς φυσάει το ζεστό αεράκι. Λοιπόν, είσαι εγκληματίας τώρα! Στη Φλόριντα, είναι στην πραγματικότητα παράνομο να τραγουδάς όταν είσαι με το μαγιό σου. Υπάρχει επίσης ένας νόμος που απαγορεύει να τραγουδάτε στο ραδιόφωνο ενώ περπατάτε μόνοι σας. Οπότε, υποθέτω ότι αν έχετε αμφιβολίες όταν βρίσκεστε στο Sunshine State, απλά μην τραγουδάτε δημόσια!

Κάνσας: παράνομο να σερβίρεις παγωτό σε κερασόπιτα

Κάποιος σίγουρα είχε έντονα συναισθήματα για τον συνδυασμό κερασόπιτας/παγωτού κάποια στιγμή, καθώς ψηφίστηκε νόμος κατά του συνδυασμού! Δεν είναι ξεκάθαρο πώς προέκυψε ή αν αυτός ο νόμος είναι ακόμα στα βιβλία, αλλά δεν εφαρμόζεται εάν ισχύει, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το εγκληματικά νόστιμο επιδόρπιό σας χωρίς μια νύχτα στο κελί!

nomoi

Αρκάνσας: είναι παράνομο να χτυπάτε την κόρνα σας σε οποιοδήποτε μέρος όπου σερβίρονται κρύα ποτά ή σάντουιτς μετά τις 9 το βράδυ

Αυτός ο περίεργα συγκεκριμένος νόμος έχει τρανταχτή προέλευση στο διαδίκτυο, αλλά φαίνεται ότι αποτρέπει τους υπερενθουσιασμένους θαμώνες από το να διαταράξουν την ηρεμία καθώς περιμένουν τα σνακ τους αργά το βράδυ.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα