25.6 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ίσμα Τουλάτου: Σήμερα η κηδεία της άτυχης δημοσιογράφου στην Αρχαία Ολυμπία

Η Ίσμα Τουλάτου πέθανε λίγο πριν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. Σήμερα στο χωριό Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία θα γίνει η κηδεία της Ίσμας Τουλάτου, που έφυγε από τη ζωή τρεις μέρες πριν γεννήσει. Συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στην Ίσμα Τουλάτου, που κατέληξε αδόκητα τρεις μέρες πριν γεννήσει το παιδί που κυοφορούσε. Η τελευταία πράξη του δράματος διαδραματίζεται στο χωριό Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία, σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι.

isma toulatou pethane

Από εγκεφαλική αιμορραγία προκλήθηκε ο θάνατος της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου, πριν από μερικές μέρες, μόλις λίγα 24ωρα προτού φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η 52χρονη δημοσιογράφος, πολύπειρη συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ, κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με τον Alpha, η Ίσμα Τουλάτου πιθανόν να είχε ανεύρυσμα και να μην το γνώριζε.

pethane poios

Όταν κατέρρευσε, η Ίσμα Τουλάτου ήταν στο σπίτι της με την ηλικιωμένη μητέρα της. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, που την μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά εκεί διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της. Οι γιατροί πήραν με καισαρική το παιδί που κυοφορούσε η Ίσμα Τουλάτου και το νεογέννητο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα