26.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πώς να επιλέξετε κοσμήματα με κάθε διαφορετική λαιμόκοψη;

Τα κοσμήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση του στυλ μας. Έχετε νιώσει όμως ποτέ ότι σας μπερδεύει το να επιλέγετε κοσμήματα που ταιριάζουν με κάθε λαιμόκοψη; Ο σωστός συνδυασμός αναδεικνύει το ντύσιμό σας. Γι’ αυτό ας εξερευνήσουμε πέντε εξαιρετικούς τρόπους για να προσαρμόσετε τα κοσμήματά σας για κάθε διαφορετική λαιμόκοψη.

laimokopsi moda kosmimata

Ο κλασικός λαιμός του πληρώματος – Στρογγυλή λαιμόκοψη

Αρχικά, ο λαιμός του πληρώματος είναι γνωστός για την απλή και στρογγυλή λαιμόκοψη. Ταιριάζει υπέροχα με πιο κοντά κολιέ και μενταγιόν. Όμως, επιλέξτε μια λεπτή αλυσίδα με ένα κομψό μενταγιόν ακριβώς πάνω από τη λαιμόκοψη. Ένα μόνο μαργαριτάρι ή ένα μικρό μενταγιόν πολύτιμων λίθων μπορεί να προσθέσει μια πινελιά κομψότητας. Απλά κρατήστε το στυλ σας διακριτικό, για μια κομψή και κλασική εμφάνιση.

Η λαιμόκοψη V

Η λαιμόκοψη V προσθέτει αμέσως μια λάμψη στο ντύσιμό σας. Συμπληρώστε αυτό το ντεκολτέ με ένα κρεμαστό κολιέ στο σχήμα V. Επίσης, το μενταγιόν πρέπει να φτάνει στο χαμηλότερο σημείο του V, δημιουργώντας μια οπτικά ευχάριστη συμμετρία. Εναλλακτικά, μια πολυεπίπεδη εμφάνιση κολιέ, με το ένα λίγο πιο μακρύ από το άλλο, μπορεί να είναι απίστευτα chic.

Χωρίς ώμο

Τα μπλουζάκια και τα φορέματα χωρίς ώμους είναι η επιτομή της χάρης. Για να εξισορροπήσετε αυτό το ντεκολτέ, επιλέξτε statement σκουλαρίκια που δεν αποπροσανατολίζουν από τους ώμους. Τα μακριά, κρυστάλλινα σκουλαρίκια δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επιμείνετε σε ένα μόνο τολμηρό κομμάτι, είτε σκουλαρίκια είτε ένα ογκώδες βραχιόλι, για να διατηρήσετε μια αίσθηση ισορροπίας.

Δέσιμο στην πλάτη

Αυτή η μοναδική λαιμόκοψη δένει στην πλάτη, αφήνοντας συχνά την περιοχή του στήθους γυμνή. Έτσι για μια εντυπωσιακή εντύπωση, δώστε προσοχή στην πλάτη και το λαιμό σας. Αντιθέτως, παραλείψτε το κολιέ και αγκαλιάστε τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Οι μανσέτες αυτιών ή οι μακριές, λεπτές σταγόνες θα τραβήξουν την προσοχή στην κομψή πλάτη σας, ενώ κάνετε μια τολμηρή αλλά καλόγουστη δήλωση.

Ψηλός λαιμός

Η ψηλή λαιμόκοψη, όπως τα ζιβάγκο, αποπνέει κομψότητα. Γιατί αυτή η λαιμόκοψη καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πάνω μέρους του στήθους σας. Επομένως, καλύτερα να πάτε για statement σκουλαρίκια ή ear climbers. Αυτά τα κομμάτια πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπό σας χωρίς να υπερισχύουν του ντυσίματός σας.

laimokopsi kosmimata

Στην αναζήτησή σας για το τέλειο συνδυασμό κοσμημάτων-λαιμόκοψης, λαμβάνετε υπόψη την περίσταση. Ενώ ένα πολυεπίπεδο κολιέ με λαιμόκοψη σε σχήμα V είναι ιδανικό για μια βραδινή έξοδο, μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για μια επαγγελματική συνάντηση.

Τα σωστά κοσμήματα αναδεικνύουν την εμφάνισή σας και συμπληρώνουν το ντύσιμό σας χωρίς να επισκιάζουν το προσωπικό σας στυλ. Συνεπώς η επιλογή των κοσμημάτων σας πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Δοκιμάστε διαφορετικούς συνδυασμούς και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει. Εξάλλου, η μόδα είναι έκφραση και απόλαυση της τέχνης του ντυσίματος.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα