24.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι καλύτερες συμβουλές για μια άψογη εφαρμογή κρεμώδους σκιάς ματιών

Η εφαρμογή σκιάς ματιών είναι μια τέχνη που πρέπει να κατακτηθεί. Μπορεί να είναι πρόκληση να βρείτε πώς να εφαρμόσετε αυτά τα προϊόντα ομοιόμορφα και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν και οι σκιές σε πούδρα κυριαρχούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι κρεμώδεις σκιές επιστρέφουν στην αγορά, εν μέρει λόγω των δυνατοτήτων μακράς χρήσης και της απλότητάς τους. Η κρεμώδης σκιά ματιών παραμένει στη θέση της, φαίνεται αβίαστα εύκολη και μπορεί να εφαρμοστεί σε λίγα δευτερόλεπτα. Ωστόσο, η ακατάλληλη εφαρμογή μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως το τσάκισμα.

skia mation kremodis

Η μισή μάχη εξαρτάται από την εμφάνιση που θέλετε και ποια εργαλεία αισθάνεστε πιο άνετα χρησιμοποιώντας. Η κρέμα ματιών μπορεί να εφαρμοστεί σαν πούδρα, με ένα επίπεδο πινέλο που καλύπτεται κατά μήκος του καπακιού ή με καθαρά δάχτυλα που μπορεί να σας βοηθήσει να ζεστάνετε το χρώμα και να το απλώσετε ομοιόμορφα σε όλο το καπάκι. Επιπλέον, η βάση κρέμας επιτρέπει στο χρώμα να διαρκέσει περισσότερο χωρίς καμία πιθανότητα να μουτζουρώσει. Είτε είστε επαγγελματίας του μακιγιάζ είτε μόλις ξεκινάτε, υπάρχει μια κρέμα ματιών που είναι ιδανική για εσάς. Ας αρχίσουμε.

Βάλτε primer στα βλέφαρα

Για να βεβαιωθείτε ότι η κρέμα ματιών σας θα παραμείνει όλη μέρα, είναι απαραίτητο να βάλετε primer στα βλέφαρα. Σύμφωνα με το IPSY, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους έχουν λιπαρά βλέφαρα, καθώς μπορούν γρήγορα να ιδρώσουν από την κρέμα ματιών. Χρησιμοποιώντας το primer της επιλογής σας (ή concealer και πρεσαριστή πούδρα), απλώστε το προϊόν σε όλο το βλέφαρο και μέχρι το τόξο των φρυδιών σας. Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να βάζει λίγη λάμψη στη γωνία των ματιών του, βεβαιωθείτε ότι το αστάρι φτάνει και σε κάθε γωνία των βλεφάρων.

Το primer των βλεφάρων είναι επίσης ένα σημαντικό πρώτο βήμα όταν πρόκειται για μια άψογη εφαρμογή. Το Primer όχι μόνο συγκρατεί τη σκιά ματιών στη θέση του, αλλά εξομαλύνει επίσης τη βάση του βλεφάρου, έτσι ώστε η σκιά ματιών να μην είναι σβολιασμένη, κέικ ή υπερβολική. Μόλις προετοιμαστεί αποτελεσματικά ο καμβάς σας, ήρθε η ώρα να μεταβείτε στη διαδικασία αίτησης.

Σκουπίστε το υπερβολικό προϊόν

Δεδομένου ότι το προϊόν κρέμας μπορεί να είναι αρκετά χρωματισμένο, μπορεί να είναι εύκολο να φαίνεται πολύ βαρύ. Αν πάτε κατευθείαν από το προϊόν στο μάτι σας, θα γίνει λίγο ακατάστατο και μπορεί να έχετε λίγο πολύ προϊόν στο πινέλο του μακιγιάζ σας. Είναι το καλύτερο για να βεβαιωθείτε ότι έχει φύγει όλο το πλεονάζον προϊόν. Αν και η κρέμα ματιών είναι πιο σκληρή από την παραδοσιακή σκιά ματιών σε σκόνη, εξακολουθούν να υπάρχουν νιφάδες που κολλάνε στα πινέλα και καταλήγουν στα βλέφαρά μας.

Εξαιτίας αυτού, φροντίστε να αφαιρείτε πάντα την περίσσεια του προϊόντος πριν εφαρμόσετε στα καπάκια σας για την καλύτερη εφαρμογή. Εάν χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας, τρίψτε απαλά το χρώμα κρέμας μέχρι να ζεσταθεί στα χέρια σας, αφαιρώντας γρήγορα και αποτελεσματικά τυχόν νιφάδες που θα κολλούσαν σε μια επίπεδη βούρτσα. Πριν εφαρμόσετε την κρέμα στο καπάκι, ρίξτε μια ματιά στο δάχτυλό σας για να βεβαιωθείτε ότι η σκιά ματιών είναι έτοιμη για εφαρμογή. Εάν δεν είστε σίγουροι, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα προϊόντος στο χέρι σας για να δείτε πώς πάει. Μόλις όλα πάνε καλά, ήρθε η ώρα να σκουπίσετε απαλά τη σκιά κρέμας στο καπάκι με το απλικατέρ της επιλογής σας.

Εφαρμόστε χρώμα σε όλη τη γραμμή των βλεφαρίδων

Μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα στη σκιά ματιών πέρα από την εφαρμογή της στο καπάκι, αλλά υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνετε τη σκιά ματιών να ξεχωρίζει. Για λίγο πιο glam, χρησιμοποιήστε ένα λεπτό βουρτσάκι για να εντοπίσετε την κρεμ σκιά στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας και στις γωνίες των βλεφάρων. Η μίμηση του επάνω βλεφάρου σας εφαρμόζοντας το ίδιο χρώμα στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων μπορεί να βελτιώσει γρήγορα κάθε βλέμμα μακιγιάζ, να προσθέσει βάθος στα μάτια και να φέρει δραματικότητα στη λειτουργία.

kremodis skies mation

Μπορεί να έχετε συνηθίσει το eyeliner να ενισχύει την ίσαλο γραμμή, αλλά δεν φαίνεται πάντα σωστό, ειδικά με αστραφτερά ή έντονα χρώματα. Αντί να χρησιμοποιείτε μαύρη ή καφέ επένδυση, χρησιμοποιήστε ένα λεπτό, γωνιακό πινέλο για να εντοπίσετε αργά την κρεμ σκιά (ή την αντίστοιχη απόχρωση) όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ίσαλο γραμμή. Για πιο μοναδική εμφάνιση, απλώστε μόνο το μπροστινό μισό της ίσαλας γραμμής και φέρτε το μέχρι τις γωνίες του ματιού.

Ρυθμιστικό σπρέι στα βλέφαρα

Η χρήση ενός ρυθμιστικού σπρέι στα βλέφαρα θα αλλάξει το παιχνίδι για τις μελλοντικές εμφανίσεις του μακιγιάζ — δεν θα ανησυχείτε ποτέ ξανά μήπως μουτζουρώσει το μακιγιάζ σας. Επιπλέον, βοηθά επίσης στην ενίσχυση της χρωστικής της σκιάς ματιών σας. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τη σκιά των βλεφάρων σας από την κρεμ σκιά σας, ψεκάστε προσεκτικά το ρυθμιστικό σπρέι στα κλειστά βλέφαρά σας, προσέχοντας να μην αφήσετε το προϊόν να μπει μέσα στα μάτια σας. Εάν τα προϊόντα το επιτρέπουν, χτυπήστε απαλά τα βλέφαρα για να βεβαιωθείτε ότι η κολλώδης φόρμουλα έχει απορροφηθεί και η σκιά ματιών έχει τοποθετηθεί στη θέση της.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα