19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ηθοποιός του «Walking Dead» Erik Jensen διαγνώστηκε με καρκίνο σταδίου 4

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ηθοποιού Erik Jensen, γνωστού για τους ρόλους στα “The Walking Dead” και “Mr. Robot”, αναζητούν υποστήριξη καθώς νοσηλεύεται για καρκίνο. Σύμφωνα με μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα από την οικογένειά του, «μετά από θαύμα επιβίωσης από ανεύρυσμα εγκεφάλου μόλις πριν από ενάμιση χρόνο, ο αγαπημένος μας Erik Jensen μόλις διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου σταδίου IV».

erik jensen karkinos stadio 4

Σημειώνει ότι ο καρκίνος του Τζένσεν «έχει κάνει μετάσταση στο συκώτι του», αλλά ότι ο ηθοποιός είναι «νέος και δυνατός» και μάλιστα εργάστηκε ως σκηνοθέτης και συγγραφέας σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας του. «Οι γιατροί του πιστεύουν ότι έχουν τη δυνατότητα να συρρικνώσουν τους όγκους αρκετά ώστε να κάνουν δύο πολύ μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις και να τους βγάλουν όλους. Μπορεί να τα καταφέρει. Αλλά ο Έρικ και η οικογένειά του βρίσκονται στον αγώνα της ζωής τους και χρειάζονται την υποστήριξή σας», έγραφε.

Η οικογένεια ελπίζει να συγκεντρώσει 300.000 δολάρια συνολικά, σημειώνοντας περαιτέρω ότι μετά τη διάγνωση του ανευρύσματος και του καρκίνου του Jensen και τα χτυπήματα του Χόλιγουντ, η οικογένειά του είναι τώρα «σε εξαιρετικά επισφαλή οικονομική θέση και χρειάζονται πολλή βοήθεια για να τα βγάλουν πέρα τον επόμενο χρόνο, να πληρώσουν για θεραπεία για να καταπολεμήσουν τον καρκίνο του, να κρατήσουν το σπίτι τους και να διατηρήσουν κάποιο είδος σταθερότητας για τον Σάντι».

Από την Τετάρτη, σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe, μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει πάνω από 90.000 δολάρια. Ο Scott Gimple, εκτελεστικός παραγωγός για το “The Walking Dead”, δημοσίευσε τη Δευτέρα έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα δωρεών του Jensen μαζί με ένα μήνυμα στο X (πρώην Twitter), γράφοντας: “Ένας από τους δικούς μας στο TWD χρειάζεται λίγη βοήθεια. Ο Έρικ Τζένσεν, που έπαιξε τον Δρ Στίβεν Έντουαρντς στο S5, μόλις διαγνώστηκε με καρκίνο και είναι μια περίοδος μεγάλης αβεβαιότητας για αυτόν και την οικογένειά του”.

erik jensen karkinos 4

«Ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να δουλέψω με τον Erik… μέχρι τώρα πάντως. Μόνο που έχω ακούσει πολλά πράγματα για το πόσο σπουδαίος τύπος είναι. Ξέρω ότι αυτός και ο δικός του θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια βοήθεια…. Οποιουδήποτε είδους», έγραψε στο X την Τρίτη ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, ο οποίος πρωταγωνίστησε επίσης στο «The Walking Dead». Ο Jensen είναι πατέρας μιας 13χρονης κόρης Sadie, την οποία μοιράζεται με τη σύζυγό του Jessica Blank.

«Είναι ένας από τους πιο εργατικούς, στοργικούς, ειλικρινείς και αφοσιωμένους ανθρώπους που γνωρίζουμε. Πρέπει να βοηθήσει την κόρη του να μεγαλώσει», γράφει το GoFundMe. «Πρέπει να μείνει δίπλα στην όμορφη κοινότητα που έχει δημιουργήσει αυτός και η Τζες. Και έχει πολύ περισσότερη τέχνη να κάνει στον κόσμο». Οι άλλες τηλεοπτικές συντελεστές του Jensen περιλαμβάνουν τα “For Life”, “The Equalizer” και “Mindhunter”, μεταξύ πολλών άλλων.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα