22.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Kourtney Kardashian καλωσόρισε το 4ο παιδί της, Rocky

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί, έναν γιο που ονομάζεται Rocky. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2022, ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη τον Ιούνιο σε μια συναυλία του Blink-182 στο Λος Άντζελες, με την Καρντάσιαν να κρατά μια ταμπέλα στο κοινό που έγραφε «Τράβις είμαι έγκυος».

kourtney kardashian

Την 1η Σεπτεμβρίου, οι Blink-182 ανέβαλαν τις ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας του συγκροτήματος λόγω ενός «επείγοντος οικογενειακού ζητήματος» για τον Barker. Σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, στις 6 Σεπτεμβρίου, η Kardashian αποκάλυψε στο Instagram ότι υποβλήθηκε σε «επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο έμβρυο» για να σώσει το μωρό τους.

Στην ανάρτησή της, η Kardashian είπε ότι είχε «μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να παλέψουν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες», προσθέτοντας: «Δόξα τω Θεώ. Φεύγω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου και το ότι είναι ασφαλές ήταν η πιο αληθινή ευλογία».

Σε συνέντευξή της στη Vogue στις 17 Οκτωβρίου, η Kardashian πιστοποίησε έναν υπέρηχο για το πρόβλημα με το μωρό της που χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση, λέγοντας: «Αυτή η εμπειρία άνοιξε τα μάτια μου σε έναν εντελώς νέο κόσμο εγκυμοσύνης για τον οποίο δεν ήξερα στο παρελθόν.”

«Ήταν τρομακτικό», είπε για την εμπειρία. «Αφού έμαθα ότι η ασφάλιση συνήθως καλύπτει μόνο δύο υπερήχους όταν είσαι έγκυος, δεν είχα ιδέα. Πάντα ήμουν αρκετά τυχερή να κάνω περισσότερα από αυτά που καλύπτει η ασφάλεια, και είναι ένας από αυτούς τους υπερήχους που έσωσαν τη ζωή του μωρού μου.»

kardashian

Η νέα άφιξη του ζευγαριού έρχεται μετά από ένα μακρύ ταξίδι εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η Kardashian είναι επίσης μαμά τριών παιδιών που έχει με τον πρώην σύντροφό της Scott Disick: τους γιους Mason και Reign και την κόρη Penelope. Ο Barker έχει τρία παιδιά με την πρώην σύντροφό του Shanna Moakler: τον γιο Landon, την κόρη Alabama και τη θετή κόρη Atiana, η οποία είναι το παιδί του Moakler με τον πρώην Oscar De La Hoya.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα