20.6 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Παραλία 7/11: Ο Χάρι μαθαίνει αγγλικά στον Δημητρό – απόψε στην ΕΡΤ

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία». Ο Δημητρός ξαναβρίσκει τη χαρά για ζωή και πείθει τον Χάρι να του διδάξει αγγλικά. Όλα αυτά προκαλούν ανησυχία στη Νικολίνα.

ipatia xaris e1699344445851

Η Παραλία

Ο Καραχάλιος, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, προσπαθεί να αρχίσουν και πάλι οι έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς. Τέλος, το κοινόβιο των χίπηδων αντιμετωπίζει μια κρίση επιβίωσης και έρχεται σε σύγκρουση με τον Χάρι, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από την κοινότητα και δείχνει αφοσιωμένος στον έρωτά του με την Υπατία.

paralia e1699344650234

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Ο Δημητρός, μετά τη γνωριμία του με τη Ναταλί, ανακτά τη χαμένη του χαρά για τη ζωή και πείθει τον Χάρι να του διδάξει αγγλικά. Ωστόσο, οι νέες φιλίες του Δημητρού με τους χίπηδες και η ιδιαίτερη σχέση του με τη Ναταλί, προκαλούν ανησυχία στη Νικολίνα και τη φέρνουν σε δύσκολη θέση, όσον αφορά τις νέες συνήθειες του γιου της.

Ο Καραχάλιος προσπαθεί να επαναφέρει τις έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, όντας πεπεισμένος ότι ο ένοχος κρύβεται πιθανώς στην κοινότητα των Ματάλων.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα