20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πράγματα που πρέπει να αποφύγετε στο γυμναστήριο

Η μετάβαση στο γυμναστήριο είναι ένας φανταστικός τρόπος για να παραμείνετε σε φόρμα και υγιείς, αλλά είναι απαραίτητο να διατηρήσετε τη σωστή εθιμοτυπία και ασφάλεια για να εξασφαλίσετε μια θετική εμπειρία για όλους. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε στο γυμναστήριο.

gymnastirio 2

Πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε στο γυμναστήριο

1. Κακή Υγιεινή

Πάντα να κάνετε ντους πριν πάτε στο γυμναστήριο και να φοράτε καθαρά ρούχα προπόνησης. Επιπλέον, σκουπίστε τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό μετά τη χρήση με απολυμαντικά σπρέι και χαρτοπετσέτες για να αποτρέψετε την εξάπλωση μικροβίων.

2. Υπερβολικός θόρυβος

Διατηρήστε τη μουσική σας σε λογική ένταση και αποφύγετε να ρίχνετε δυνατά βάρη. Ο υπερβολικός θόρυβος μπορεί να είναι ενοχλητικός και να αποσπά την προσοχή σε άλλους που προσπαθούν να επικεντρωθούν στις προπονήσεις τους.

3. Εξοπλισμός Hogging

Να προσέχετε τους άλλους που περιμένουν να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό. Περιορίστε τον χρόνο σας στις μηχανές, ειδικά τις ώρες αιχμής, και επιτρέψτε στους συναδέλφους που πηγαίνουν γυμναστήριο να εργάζονται μεταξύ των σετ σας.

4. Ακατάλληλη ενδυμασία

Φορέστε κατάλληλη ενδυμασία προπόνησης που παρέχει κάλυψη και υποστήριξη. Αποφύγετε να φοράτε ρούχα που μπορεί να είναι προσβλητικά ή να κάνουν τους άλλους να νιώθουν άβολα.

5. Ακατάλληλη χρήση του εξοπλισμού

Να χρησιμοποιείτε πάντα τον εξοπλισμό όπως προβλέπεται και να ακολουθείτε τη σωστή μορφή για την αποφυγή τραυματισμών. Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μηχάνημα, ζητήστε βοήθεια από έναν εκπαιδευτή ή μέλος του προσωπικού.

gymnastirio 1

6. Υπερβολικό Chit-Chat

Αν και είναι υπέροχο να είστε φιλικοί, αποφύγετε τις μεγάλες συζητήσεις στο γυμναστήριο, ειδικά κοντά σε πολυσύχναστες περιοχές ή εξοπλισμό. Σεβαστείτε την εστίαση και τη συγκέντρωση των άλλων κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους.

7. Δεν επανατοποθετούνται τα βάρη

Μετά τη χρήση ελεύθερων βαρών, τα βάζετε πάντα ξανά στα προκαθορισμένα ράφια τους. Το να αφήνετε τα βάρη γύρω μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους και να δυσκολέψει τους άλλους να βρουν τον εξοπλισμό που χρειάζονται.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα