20.6 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άλμα ζωής: Εκπαιδευτικά Webinars για γυναίκες με εμπειρία στον καρκίνο του μαστού

“Αποφασίζω γιατί γνωρίζω” Ξεκινούν εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου για όσες γυναίκες έχουν εμπειρία στον καρκίνο του μαστού. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Εμμανουήλ Σαλούστρος, ο οποίος είναι Επίκουρος Καθηγητής Ογκολογίας, στο Τμήμα Ιατρικής του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

alma 2

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού και η παρακολούθηση είναι εντελώς δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά, μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και ανοίγουν μια εβδομάδα πριν από κάθε προγραμματισμένο σεμινάριο: https://www.almazois.gr/programmata/seminaria-karkinos-mastou-apofasizw-giati-gnwrizw/ Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 100 άτομα ανά σεμινάριο. Η ημέρα που θα γίνει το σεμινάριο είναι η 29η Νοεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί τις ώρες 5:00 μμ – 7:00 μμ.

alma

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το λινκ:
https://almazois.gr/programmata/seminaria-karkinos-mastou-apofasizw-giati-gnwrizw/#program. Το σεμινάριο θα γίνει online. Επικοινωνήστε με το Άλμα Ζωής στο τηλέφωνο 2104180006 ή μέσω Email [email protected].

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα