19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπριζίτ Μπαρντό: Αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα από τη ζέστη

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σπίτι της Μπριζίτ Μπαρντό σήμερα, αφού υπέστη κάποιες δυσκολίες στην αναπνοή. Ο σύζυγος της Γαλλίδας ηθοποιού, Bernard d’ Ormale, επιβεβαίωσε την είδηση και ξεκαθάρισε τι συνέβη λίγο μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στην κατοικία τους στο Σεν Τροπέ. Είπε στον Var-matin: «Ήταν γύρω στις 9 το πρωί όταν η Brigitte είχε πρόβλημα στην αναπνοή», σημειώνοντας ότι τα ασθενοφόρα στη νότια Γαλλία αρχικά «πήραν λάθος» διεύθυνση.

brigitte bardot

Και συνέχισε: «[Η αναπνοή της] ήταν πιο δυνατή από το συνηθισμένο, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις της. Ας το ονομάσουμε μια στιγμή απόσπασης της αναπνοής». Ο Μπέρναρντ επιβεβαίωσε ότι μόλις έφτασαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, έβαλαν οξυγόνο στην Μπαρντό, 88 ετών, «και έμειναν να την παρακολουθούν» για λίγο. Είπε: «Όπως όλοι οι άνθρωποι μιας συγκεκριμένης ηλικίας, δεν αντέχει άλλο τη ζέστη. Συμβαίνει στην ηλικία των 88 ετών. Δεν πρέπει να κάνει άχρηστες προσπάθειες».

Ο θρύλος της Μπριζίτ Μπαρντό

Η Μπαρντό πρωταγωνίστησε σε 47 ταινίες πριν εγκαταλείψει την κινηματογραφική βιομηχανία το 1973. Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Παρίσι, ήταν μια επίδοξη μπαλαρίνα πριν αρχίσει να εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός. Η Μπαρντό ήταν μόλις 15 ετών όταν κόσμησε το εξώφυλλο του περιοδικού Elle το 1950, το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός. Λίγο αργότερα, γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο, τον σκηνοθέτη Roger Vadim, σε μια οντισιόν.

mparnto mprizit

Δεν πήρε τον ρόλο, αλλά εκείνη και ο Βαντίμ ερωτεύτηκαν παράφορα. Παρά την αρχική αποδοκιμασία της οικογένειάς της, παντρεύτηκαν το 1952, όταν εκείνη ήταν 18 και εκείνος 24. Η Μπαρντό έγινε διάσημη και έγινε διεθνές σύμβολο του σεξ αφού υποδύθηκε μια σεξουαλικά απελευθερωμένη νεαρή γυναίκα στην ταινία του 1956 Και ο Θεός δημιούργησε τη γυναίκα. Αυτή και ο Βαντίμ χώρισαν τον επόμενο χρόνο, αλλά συνέχισαν να συνεργάζονται στην ταινία του 1958 The Night Heaven Fell.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα