22.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε αιφνιδιαστικό μινι ανασχηματισμό προέβη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοοτάκης

Σε αιφνιδιαστικό μινι ανασχηματισμό προέβη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοοτάκης. Στόχος του πρωθυπουργού είναι να διορθωθούν δυσλειτουργίες που είχαν εντοπιστεί, αλλά και να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα της κυβέρνηοης.

vouli ktirio.jpg

Τόσο ο τέως υπουργός Γιάννης Οικονόμου, όσο και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάόος τίθενται εκτός κυβέρνησης. Το υπουργείο Εργασίας αναλαμβάνει η Δόμνα Μιχαηλίδου, με τη βουλευτή Επικράτειας ιωάννα Λυτρϊβη να την διαδέχεται ως υφυπουργός Παιδείας. Ο Παύλος Μαρινάκής αναβαθμίζεται σε υφυπουργό παρά τω Πρωθυηουρνώ και μαζί με την εκπροσώπηση της κυβέρνησης, αναλαμβάνει και τις αρμοδιότητες του Τύπου.

vouli olomeleiaΕιδικότερα, κατόπιν απόφασης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μηταοτάκη ανακοινώνονται οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση της Κυβέρνησης: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Υπουργός: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υφυπουργός: Ανδρέας Νικολακόπουλος Υπουργεία Υγείας Υπουργός: Άδωνις Γεωργιάδης Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Υπουργός: Δόμνα Μιχαηλίδου Υπουργείο Παιδείας, θρησκευμάτων και Αθλητισμού Υφυπουργός: Ιωάννα Λυτριβη Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργέ) και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Παύλος Μαρινάκής

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα