22.4 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Alec Musser: Ο ηθοποιός του All My Children πέθανε στα 50 του

Ο Alec Musser, 50 ετών, γνωστός για το ρόλο του Del Henry στη σαπουνόπερα του ABC «All My Children» πέθανε. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τη σύντροφο και μοντέλο του ηθοποιού, Paige Press, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση σύμφωνα με το Deadline. Ο Musser ήταν γνωστός για τη δουλειά του σε εκπομπές όπως “I Wanna Be a Soap Star” ή “All My Children”, καθώς και στο ταινίες όπως η κωμωδία «Big Kids». Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου είναι άγνωστα, αν και σίγουρα θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες.

mussler alec

 

Η υπόσχεση της συντρόφου του: Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ

Η Press μοιράστηκε ένα μήνυμα στο Instagram της, σημειώνοντας ότι ο θάνατος της Musser ήταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής της. «RIP to the love of my life» έγραψε σε μια σειρά αναρτήσεων. “Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Σήμερα είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι. Ήσουν η καλύτερη αρραβωνιαστικιά που θα μπορούσα ποτέ να ζητήσω.”

Ο Musser ήταν γνωστός για τη δουλειά του σε εκπομπές όπως «I Wanna Be a Soap Star» ή «All My Children», καθώς και σε ταινίες όπως η κωμωδία «Big Kids». Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου είναι άγνωστα, αν και σίγουρα θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες. Ο ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στην πόλη Ντελ Μαρ της Καλιφόρνια το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Paige Press στην προαναφερθείσα εφημερίδα. Η γυναίκα θέλησε να μοιραστεί ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα social media, αφιερώνοντας μερικά όμορφα λόγια στον πρώην σύντροφό της.

Ομοίως, πολλές γνωστές προσωπικότητες πρόσφεραν τα τελευταία τους λόγια στον Musser, ένας από αυτούς ήταν ο Adam Sandler. “Λάτρεψα αυτόν τον τύπο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε. Ένας υπέροχος, αστείος καλός άνθρωπος. Σκέφτομαι αυτόν και την οικογένειά του και στέλνω όλη μου την αγάπη. Μια αληθινή μεγάλη αγαπημένη ενός ανθρώπου”, έγραψε ο Sandler.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα