20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μητσοτάκης σε αγρότες: Τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι δεδομένα

« Μπορούμε να συναντηθούμε σε έναν κοινό τόπο που θα λαμβάνει υπόψη τους δικούς σας δικαιολογημένους προβληματισμούς, αλλά θα συνυπολογίζει και το γεγονός ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι δεδομένα και περιορισμένα.» , είπε ο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον διάλογο που είχε με τους αγρότες μπροστά στις κάμερες, στη διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρόθεσή μου να σας ακούσω όλους και να σας παρουσιάσω κάποιες προτάσεις που έχουμε επεξεργαστεί» πρόσθεσε, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι «μπορούμε να συναντηθούμε σε έναν κοινό τόπο που θα λαμβάνει υπόψη τους δικούς σας δικαιολογημένους προβληματισμούς, αλλά θα συνυπολογίζει και το γεγονός ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι δεδομένα και περιορισμένα». «Αν δείτε τα πράγματα από τη δική μας πλευρά, θα αντιληφθείτε ότι πολλές κοινωνικές ομάδες έχουν αιτήματα και προσδοκίες και κάθε απόφαση πρέπει να βλέπει το όλον» πρόσθεσε.

Λαμβάνοντας τον λόγο, εκπρόσωπος των αγροτών δήλωσε από την πλευρά του πως «έχουμε πολλά προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης και θέλουμε ουσιαστικές λύσεις για να συνεχίσουμε να μένουμε στα χωριά μας». «Η ύπαιθρος έχει ερημώσει, οι αγρότες στα μπλόκα δίνουν τη μάχη της παραμονής στο επάγγελμα» πρόσθεσε. «Με το δίκαιο των αιτημάτων μας ερχόμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις. Πιστεύουμε ότι υπάρχει η δημοσιονομική δυνατότητα να βρούμε λύσεις» ανέφερε.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών πέρασαν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν λίγο πριν τις 12.00 για την κρίσιμη συνάντηση, από την έκβαση της οποία θα εξαρτηθεί το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων .!

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα