20.6 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρωτας Φυγάς 15/2: Ο Στέφανος θα επιστρέψει στη Μεσσηνία – απόψε στον ANT1

Ο Στέφανος μπορεί να βρίσκεται τώρα στην Αθήνα κοντά στην αγαπημένη του Μαργέτα σύντομα όμως τα γεγονότα θα τον αναγκάσουν να επιστρέψει εσπευσμένα στη Μεσσηνία.

erotas fygas e1707985422528

Έρωτας φυγάς

O Στέφανος, παρότι θέλει να μείνει στο πλευρό της Μαργέτας, αποφασίζει να γυρίσει στη Μεσσήνη τόσο για να είναι εκεί για τη δίκη της Αλεξάνδρας όσο και για να βοηθήσει στην αρπαγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς από την αδίστακτη Νότα.

Όταν ανακοινώνει όμως την απόφασή του στην αγαπημένη του εκείνη αντιδρά καθώς γνωρίζει ότι ο Στέφανος βρίσκεται στο στόχαστρο των παρακρατικών. Εκείνος όμως την καθησυχάζει ότι θα είναι προσεκτικός και την αποχαιρετά.

Οι φόβοι όμως της Μαργέτας θα βγουν αληθινοί. Οι άνδρες του παρακράτους παρακολουθούν τις κινήσεις του Παράσχου και του στήνουν καρτέρι. Έτσι καταλήγει ξαφνικά όμηρος στα χέρια τους. Η εντολή που έχουν αυτοί είναι να τον βγάλουν από τη μέση. Ξεκινούν έτσι τα βασανιστήριά του με τον Στέφανο να παραμένει όμως πιστός στις ηθικές του αξίες. Στο μεταξύ η Μαργέτα μαθαίνει για την κατάσταση του αγαπημένου της και τρέμει για τη ζωή του.

erotas fygas ant1 e1707985468429

Ενώ γίνονται όλα αυτά, τα νέα δε θα είναι καλά ούτε για τη Νάντια η οποία κινδυνεύει με φυλάκιση…

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα