25.6 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

6 top συμβουλές μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 50 ετών

Το μυστικό για νεανική όψη στο πιο ώριμο δέρμα είναι απλό—και περιορίζεται σε έξι βασικά βήματα. Ας μάθουμε τις καλύτερες τεχνικές για όμορφο, λαμπερό μακιγιάζ στο πιο ώριμο δέρμα.

a4

  • Πρώτη συμβουλή: Να ενυδατώνετε πάντα. Και βεβαιωθείτε ότι οποιοδήποτε foundation που χρησιμοποιείτε είναι ένα ενυδατικό foundation. Απλώς σας κάνει να φαίνεστε πιο φρέσκες.
  • Συμβουλή δεύτερη: Μειώστε την ερυθρότητα με ένα μολύβι προσώπου με καθαρή βάση ή concealer, διορθώνοντας αμέσως τα σημεία καθώς το χρησιμοποιείτε. Δεν το χρειάζεστε σε όλο το πρόσωπό σας – ακριβώς εκεί που υπάρχουν μικρές ατέλειες. Απαλλαγείτε από την ερυθρότητα και θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά στο δέρμα σας.
  • Συμβουλή τρίτη: Αποκτήστε λάμψη με κάποιο balm ή bronzer, με ένα προϊόν «χωρίς makeup» γεμάτο αντιοξειδωτικά. Είναι υπέροχο γιατί μπορείτε να προσθέσετε λίγο χρώμα, να προσθέσετε λίγη φωτεινότητα. Είναι τόσο εύκολο. Απλά προσθέστε λίγο.
  • Τέταρτη συμβουλή: Αλλάξτε τις ξεπερασμένες τεχνικές eyeliner. Παραλείψτε το liner στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων και αν έχετε μάτια με κουκούλα, εφαρμόστε μια σκούρα καφέ ή καφέ επένδυση και γραμμή ενώ τα μάτια σας είναι ανοιχτά. Κλείστε τα μάτια σας και ανασηκώστε απαλά τα μάτια σας ώστε να πλησιάσει πολύ στις βλεφαρίδες. Όταν ανοίγεις τα μάτια, πραγματικά βλέπεις πού να απλώσεις την επένδυση γιατί αν είναι πολύ ελαφρύ εξαφανίζεται. Αν είναι πολύ βαρύ, τα κάνει όλα να υποχωρούν.

mallia gkriza

  • Συμβουλή πέντε: Βρείτε την τέλεια ισορροπία για την κάλυψη του μακιγιάζ σας. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν γυναίκες άνω των 50 είναι πραγματικά δύο διαφορετικά πράγματα. Ορισμένες γυναίκες δεν φορούν απολύτως τίποτα, ενώ άλλες σκέφτονται ότι βάζοντας μακιγιάζ πλήρους κάλυψης κρύβουν τα πάντα.
  • Top έξι: Τέλος, η ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς είναι, πάνω απ’ όλα. Μην προσπαθείτε να κρυφτείτε και μην προσπαθείτε να καλύψετε τίποτα. Αφήστε τον καλύτερο εαυτό σας να λάμψει.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα