21.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σεξ στάσεις: Ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις σεξ στον κόσμο;

Το ασφαλές σεξ μόλις απέκτησε ένα εντελώς νέο νόημα, χάρη σε ένα viral βίντεο του TikTok που είχε 4,6 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 400.000 likes. Το βίντεο δημιουργήθηκε αρχικά το 2021, αλλά έκανε ξανά το γύρο του TikTok. Στο βίντεο, ο Dr Karan Rajan, ένας χειρουργός με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, λέει: «Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση σεξ σύμφωνα με την επιστήμη και είναι η αιτία για το 50% των καταγμάτων του πέους». Η θέση στην οποία αναφέρεται είναι η αντίστροφη καουμπόισσα, που λέει ότι είναι η πιο επικίνδυνη στάση του σεξ.

staseis sex kindinos

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη θέση, αυτό περιλαμβάνει τον έναν σύντροφο ξαπλωμένο ανάσκελα, με τον σύντροφό του σκαρφαλωμένο από πάνω, στραμμένο προς τα πόδια του. Καθώς ο δέκτης αναλαμβάνει την ευθύνη από πάνω, έχει την ελευθερία να τρίβει ή να αναπηδά πάνω-κάτω. Ωστόσο, σε αυτή τη θέση, ο δότης ουσιαστικά παραιτείται από τον έλεγχο του ρυθμού και του ρυθμού των ωθήσεων. “Εάν υπάρχει κάποια ακανόνιστη ώθηση ή εάν οι κινήσεις των δύο πλευρών δεν είναι συγχρονισμένες, θα μπορούσε να οδηγήσει στο να γλιστρήσει ο αρσενικός jabberwocky και να συνθλιβεί από το γυναικείο ηβικό οστό”, εξηγεί ο Dr Raj.

Είναι ενδιαφέρον ότι μια έρευνα σχετικά με τους κινδύνους που προκαλούνται από τις αγαπημένες μας θέσεις που πραγματοποιήθηκε το 2017 είχε διαφορετική άποψη. Η μελέτη, η οποία επικεντρώθηκε σε 90 άνδρες ασθενείς, διερεύνησε σε ποιες στάσεις οι ασθενείς φρίκαραν όταν εμφανιζόταν «κάταγμα πέους». Ναι. Η έρευνα για το ετεροφυλόφιλο σεξ, με τίτλο «Σχέση μεταξύ της σεξουαλικής θέσης και της σοβαρότητας του κατάγματος του πέους» και δημοσιεύτηκε στο International Journal of Impotence Research, διαπίστωσε ότι το στυλ σκυλιών ήταν το πιο πιθανό να σπάσει το πέος ενός άνδρα.

  • Μπορεί να πιστεύατε ότι μια μάλλον πιο περιπετειώδης στάση θα ήταν η πιο επικίνδυνη, αλλά όχι, η στάση “στα 4” ήταν υπεύθυνη για το 41% των καταγμάτων του πέους στη μελέτη.
  • Η δεύτερη πιο απειλητική θέση από τη μελέτη; Η πάντα αξιόπιστη ιεραποστολική θέση, που προκάλεσε το 25% των τραυματισμών. Ένας από τους κινδύνους είναι ότι εάν το άτομο με πέος δεν είναι επιμελές καθώς πιέζει, μπορεί κατά λάθος να συγκρουστεί με το ηβικό οστό του ιδιοκτήτη του κόλπου. Έτσι, φαίνεται ότι είστε ασφαλής να συνεχίσετε να διασχίζετε το Κάμα Σούτρα.
  • Ενώ η έρευνα δείχνει ότι το doggy style προκάλεσε τους περισσότερους τραυματισμούς στο πέος, προκάλεσε το ίδιο επίπεδο ζημιάς με το ιεραποστολικό. «Οι θέσεις «άνθρωπος πάνω» και «στυλ σκύλου» έδειξαν περισσότερες συσχετίσεις με αμφοτερόπλευρα κατάγματα του σηραγγώδους σώματος και βλάβες της ουρήθρας», σημείωσαν οι ερευνητές, κάτι που δεν ακούγεται καθόλου υγιές.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα