21.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρωινό Manifesting: Γιατί να ξεκινήσετε την ημέρα σας με μια πρωινή ρουτίνα manifesting;

Τα πρωινά είναι η καλύτερη στιγμή για να έρθετε σε ευθυγράμμιση δονήσεων με την επιθυμία σας, επειδή μόλις περάσατε όλη τη νύχτα κοιμάστε σε κατάσταση μη αντίστασης. Μέχρι να ξυπνήσετε, η ενέργειά σας βρίσκεται σε ουδέτερη κατάσταση που σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τη δόνηση σας κλίνοντας προς τη θετικότητα ή να μειώσετε τους κραδασμούς σας κλίνοντας προς την αρνητικότητα. Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε τη μέρα σας με θετικότητα είναι να δημιουργήσετε τη δική σας πρωινή ρουτίνα.

manifesting

Τι είναι η πρωινή ρουτίνα manifesting;

Μια πρωινή ρουτίνα manifestation είναι ένα σύνολο πρακτικών που κάνετε κάθε πρωί για να σας φέρουν σε ευθυγράμμιση δονήσεων με αυτό που θέλετε. Δονητική ευθυγράμμιση σημαίνει ότι πιστεύεις ότι μπορείς να έχεις την επιθυμία σου ό,τι κι αν γίνει. Ερχόμενοι σε δονητική ευθυγράμμιση με την επιθυμία σας πρώτα το πρωί, βρίσκεστε στην καλύτερη θέση για να λάβετε την εκδήλωσή σας όλη την ημέρα. Ακολουθήστε αυτά τα 5 βήματα και δημιουργήστε την καλύτερη πρωινή ρουτίνα για manifesting.

Πείτε Ευχαριστώ

Το πρώτο βήμα στην πρωινή σας ρουτίνα εκδηλώσεων είναι να πείτε ευχαριστώ αμέσως μόλις ξυπνήσετε. Μην πηγαίνετε στο τηλέφωνό σας. Μην αγχώνεστε για τις υποχρεώσεις σας. Μην κοιτάτε τα email σας. Απλώς ξυπνήστε και εκφράστε ευγνωμοσύνη για αυτό που είναι. Ευχαριστώ το Σύμπαν για μια ολοκαίνουργια μέρα. Ευχαριστήστε το σώμα σας που λειτουργεί με τον τρόπο που προορίζεται. Ευχαριστήστε το κρεβάτι σας που σας προσφέρει ένα άνετο μέρος για ύπνο. Αυτό το βήμα είναι τόσο εύκολο, αλλά αλλάζει το παιχνίδι. Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια μεγάλη δόση εκτίμησης (που είναι το συναίσθημα με την υψηλότερη δόνηση σύμφωνα με την Κλίμακα Συναισθηματικής Καθοδήγησης) και παρακολουθήστε τα θαύματα να ξετυλίγονται.

Κάντε το πρωινό σας ρόφημα

Το δεύτερο βήμα στην πρωινή σας ρουτίνα εκδήλωσης είναι να κάνετε το πρωινό σας ποτό της επιλογής σας. Ένα δυνατό φλιτζάνι καφέ φουντουκιού είναι απαραίτητο, ένα φλιτζάνι τσάι, matcha ή νερό με λεμόνι. Μερικοί άνθρωποι αναγκάζουν τον εαυτό τους να πιει κάτι που δεν τους αρέσει μόνο και μόνο επειδή είναι «υγιεινό» ή «καλό για αυτούς», αλλά αυτό μπορεί στην πραγματικότητα να μειώσει την ενεργειακή σας δόνηση επειδή κάνετε κάτι που δεν ευθυγραμμίζεται με το εσωτερικό σας σύστημα καθοδήγησης.

Απολαύστε κάθε γουλιά του και καλλιεργήστε την αίσθηση της εκτίμησης για ό,τι πίνετε. Όταν αφιερώνετε πραγματικά χρόνο για να δοκιμάσετε το ρόφημα που πίνετε, καλλιεργείτε μια βαθιά αίσθηση παρουσίας μέσα σας. Και όσο πιο συνδεδεμένος είστε με την παρούσα στιγμή, τόσο πιο εύκολο θα είναι για σας να αυξήσετε τη δόνηση σας και να επιτύχετε δονητική ευθυγράμμιση με αυτό που θέλετε να εκδηλώσετε.

proi manifesting

Προσευχηθείτε στην Ανώτερη Δύναμή σας

Το τρίτο βήμα στην πρωινή ρουτίνα της εκδήλωσης σας είναι να προσευχηθείτε στην ανώτερη δύναμή σας. Η ανώτερη δύναμή σας είναι ο Θεός της δικής σας κατανόησης. Μπορείτε να προσευχηθείτε στο Σύμπαν, τον Θεό ή τον Ανώτερο Εαυτό σας – όποιο όνομα αντηχεί μαζί σας. Η προσευχή είναι απλώς μια επιβεβαίωση για τα στεροειδή. Είναι μια πιο ισχυρή εκδοχή μιας επιβεβαίωσης επειδή δηλώνετε τη θετική δήλωση στον εαυτό σας και στην ανώτερη δύναμή σας.

Μια αγαπημένη πρωινή προσευχή είναι κάπως έτσι, «Σύμπαν, σε ευχαριστώ γι’ αυτήν την ολοκαίνουργια μέρα. Θυμάμαι ότι η χαρά είναι το εκ γενετής δικαίωμα μου. Είμαι ανοιχτός στο να λαμβάνω καθολική καθοδήγηση, πνευματικές λύσεις και δημιουργικές ιδέες. Αποκάλυψέ μου τι πρέπει να ξέρω. Ευχαριστώ.” Μη διστάσετε να δημιουργήσετε τη δική σας.

Διαβάστε ένα βιβλίο αυτοβοήθειας

Το τέταρτο βήμα στην πρωινή σας ρουτίνα manifestation είναι να διαβάσετε ένα βιβλίο αυτοβοήθειας που αγαπάτε. Η ανάγνωση βιβλίων αυτοβοήθειας είναι η τέλεια δραστηριότητα για να ξεκινήσετε τη μέρα σας, επειδή αυτά τα βιβλία έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας. Και συν—αν θέλετε να γίνετε καλύτερος στο manifesting, ποιος καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα από το να διαβάσετε ένα βιβλίο γι’ αυτό; Να είστε ανοιχτοί στο να μαθαίνετε νέες έννοιες και να καλωσορίζετε την καθοδήγηση του Σύμπαντος καθώς παρακολουθείτε τα μαθήματα στις σελίδες.

Σχεδιάστε μια κάρτα επιβεβαίωσης

Το τελευταίο βήμα στην πρωινή σας ρουτίνα εκδηλώσεων είναι να σχεδιάσετε μια κάρτα επιβεβαίωσης και να κάνετε την επιβεβαίωση μάντρα σας για την ημέρα. Οι κάρτες επιβεβαίωσης είναι ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να ζητήσω καθοδήγηση από το Σύμπαν. Απλώς ανακατέψτε την τράπουλα ενώ λέτε μια προσευχή και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια τυχαία κάρτα από την τράπουλα. Το μήνυμα στην κάρτα θα χρησιμεύσει ως μάντρα σας για την ημέρα.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα