24.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μηνιγγίτιδα: Στο ΚΑΤ μετά από επιπλοκή η φοιτήτρια που νοσηλευόταν στην Πάτρα

Επιπλοκή υγείας αντιμετώπισε η 19χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα στα τέλη Φεβρουαρίου. παρόλο που αρχικά διέφυγε τον κίνδυνο και μεταφέρθηκε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου του Ρίο, πρόσφατα παρουσίασε προβλήματα με τα κάτω άκρα της. Κατά συνέπεια, οι θεράποντες ιατροί της αποφάσισαν να τη μεταφέρουν στο ΚΑΤ στην Αθήνα.

miniggitida 1

Αρχικά η φοιτήτρια είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια συνέλευσης μαθηματικού τμήματος και εισήχθη γρήγορα στο ΠΓΝΠ, όπου υποβλήθηκε σε διασωλήνωση στη ΜΕΘ. Αυτό είναι το δεύτερο από τα τρία περιστατικά που αφορούν φοιτητές.

Επιπρόσθετα, οι κρίσιμες ώρες δεν έχουν τελειώσει για μια 42χρονη, που έχει επίσης διαγνωστεί με μηνιγγίτιδα, η οποία παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Μητέρα δύο παιδιών και εργαζόμενη σε εργοστάσιο συσκευασίας στο Χάβαρι στην Ηλεία, αναζήτησε ιατρική βοήθεια στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για πόνους.

ios miniggitida e1625577872870

Παρά την αρχική διάγνωση που δεν αποκάλυψε προβλήματα, αργότερα εισήχθη εκ νέου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Πύργο και μετά στην Πάτρα. Οι υγειονομικές αρχές έχουν ειδοποιήσει 27 εργαζόμενους στο εργοστάσιο συσκευασίας και τις οικογένειές τους να υποβληθούν σε χημειοπροφύλαξη ως προληπτικό μέτρο.

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταία άρθρα