8.9 C
Athens
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024

Autumn Spice Cocktail: Η ιδανική απόλαυση για το φθινόπωρο

Καθώς τα φύλλα αρχίζουν να πέφτουν και ο αέρας γίνεται πιο δροσερός, είναι η τέλεια στιγμή για να αγκαλιάσετε τις γεύσεις του φθινοπώρου με ένα νόστιμο εποχιακό κοκτέιλ. Το Autumn Spice Cocktail συνδυάζει τη ζεστασιά των μπαχαρικών με τη γλύκα του μηλίτη μήλου και το βάθος του bourbon, καθιστώντας το ιδανικό ποτό για να το απολαύσετε δίπλα στη φωτιά ή σε μια φθινοπωρινή συγκέντρωση. Δείτε πώς να φτιάξετε αυτό το ζεστό και γευστικό cocktail.

cocktail

Συστατικά:

  • 60 ml bourbon
  • 120 ml μηλίτη
  • 15 ml φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
  • 15 ml σιρόπι σφενδάμου
  • Μια δόση αλεσμένη κανέλα
  • Μια δόση αλεσμένο μοσχοκάρυδο
  • Παγάκια
  • Ξυλάκι κανέλας και φέτα μήλου για γαρνίρισμα

 

Οδηγίες:

  • Ξεκινήστε κρυώνοντας το ποτήρι σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό τοποθετώντας το στην κατάψυξη για λίγα λεπτά ή γεμίζοντάς το με παγωμένο νερό ενώ ετοιμάζετε το κοκτέιλ. Μόλις κρυώσει, αφαιρέστε το ποτήρι και αφήστε το στην άκρη.
  • Σε ένα σέικερ για κοκτέιλ, συνδυάστε το μπέρμπον, τον μηλίτη μήλου, τον φρέσκο ​​χυμό λεμονιού και το σιρόπι σφενδάμου. Προσθέστε λίγο αλεσμένη κανέλα και λίγο μοσχοκάρυδο για να ενισχύσετε τις φθινοπωρινές γεύσεις. Γεμίστε το σέικερ με παγάκια, ασφαλίστε το καπάκι και ανακινήστε δυνατά για περίπου 15-20 δευτερόλεπτα μέχρι να κρυώσει καλά το μείγμα.
  • Σουρώνουμε το κοκτέιλ στο έτοιμο ποτήρι πάνω από φρέσκο ​​πάγο. Το ποτό πρέπει να έχει μια ελαφρώς χρυσαφένια απόχρωση με μια νότα μπαχαρικών.
  • Για να τελειώσετε, γαρνίρετε το Φθινοπωρινό σας Κοκτέιλ Μπαχαρικών με ένα ξυλάκι κανέλας και μια λεπτή φέτα μήλο. Το ξυλάκι κανέλας προσθέτει ένα λεπτό άρωμα, ενώ η φέτα μήλου δίνει μια φρέσκια, τραγανή πινελιά.

Αυτό το φθινοπωρινό κοκτέιλ με μπαχαρικά είναι τέλειο για τον εορτασμό της εποχής, συνδυάζοντας τις ανακουφιστικές γεύσεις του φθινοπώρου με ένα απαλό, ζεστό λάκτισμα. Είτε διοργανώνετε ένα δείπνο είτε απολαμβάνετε ένα ήσυχο βράδυ στο σπίτι, αυτό το κοκτέιλ είναι βέβαιο ότι θα γίνει το αγαπημένο της εποχής. Μπράβο στις γεύσεις του φθινοπώρου!

Συντάκτης

Δείτε Επίσης

Τελευταία άρθρα